Meerdere aanrijdingen Elburgerweg

maandag 11 januari 2010

Maandag vonden er in de ochtend in kort tijdsbestek drie aanrijdingen plaats op de Elburgerweg. Tussen de Biddingringweg en de Olderbroekerweg sloot de provincie de rijbaan volledig af voor alle verkeer. Op dit moment is Rijkswaterstaat druk bezig de Elburgerweg weer begaanbaar te maken.
Even na 08.00 uur gleed een personenauto op de Elburgerweg van het wegdek af. De auto vloog over de kop en belandde op het naastgelegen fietspad. De man en de vrouw die in het voertuig zaten raakten daarbij niet gewond. Vlak daarna ter hoogte van de Haringweg reed een 45-jarige bestuurster uit Elburg ten gevolge van het gladde wegdek het weiland in. Het slachtoffer werd met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis in Lelystad. Rond hetzelfde tijdstip schaarde een vrachtwagen, die kwam uit de richting van de Biddingringweg. Een automobiliste reed vlak daarna tegen de zijkant van de vrachtwagen aan en raakte gewond. Ook zij werd vervoerd naar het ziekenhuis. Rijkswaterstaat is met man en macht bezig de rijbaan zo snel mogelijk begaanbaar te krijgen voor het verkeer.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Dronten | 112 alarmeringen Dronten | Goedkoop Tanken in Dronten | Supermarkten in Dronten | Weerbericht Dronten